Replenish Festival 2021 Schedule

FRIDAY

12:00 pm – Gates Open for Camping Only

SATURDAY

10 am – Gate Opens

10 am-3 pm — Classic Car, Tractor & Motorcycle Cruise-In

10 am-2 pm — Restore Stage Local Artists (see below)

10 am-7 pm — Kids/Teen Zone Open, Inflatables, Painting, Dunking Booth, Kids Replenish Tractor Train, Horse Rides and Animals, Many Activities

1 pm — Duck Race

2 pm-6 pm — Replenish Stage Artists (see below)

3 pm — Duck Race

3 pm-6 pm — Joy The Clown

5 pm — Duck Race

6pm-10pm — Replenish Stage Main Event

Kids/Teen Zone Activities

10am-7pmAll free play activities, crafts, small animal petting area, & inflatables

10am-7pm – Replenish Train (weight limit of 100lbs in each barrel)

10-11am – Horse Rides (open for 1 hour, then break for 1 hour, weight limit of 200lbs)

11am – Tug-of-War, Dunking Booth

11:30am – Water Balloon Volleyball

12pm – Painting a picture lesson, Tug-of-War, Horse Rides (open for 1 hour, then break for 1 hour, weight limit of 200lbs)

12:30pm – Watermelon Eating Contest, Dunking Booth

1pm – Rubber Duck Race

1:30pm – Water Balloon Volleyball

2pm – Painting a picture lesson, Dunking Booth, Horse Rides (open for 1 hour, then break for 1 hour, weight limit of 200lbs)

2:30pm – Water Balloon Volleyball

3pm – Rubber Duck Race 

3:30pm – Dunking Booth, Watermelon Eating Contest

4pm – Painting a picture lesson, Tug-of-War, Horse Rides (open for 1 hour, then break for 1 hour, weight limit of 200lbs)

5pm – Rubber Duck Race, Dunking Booth

5:30pm – Water Balloon Volleyball

6pm – Painting a picture lesson, Tug-of-War, Dunking Booth, Horse Rides (open for 1 hour, then break for 1 hour, weight limit of 200lbs)

6:30pm – Watermelon Eating Contest

    Restore Stage
    Music Schedule

    10am – AJ Cantrell

    11am – Jenny Leigh and Mountain Clover

    12 noon –  Nevertheless

    1pm – Oasis Church Worship 

    Replenish Stage
    Music Schedule

    2pm – Voices of Truth

    3pm – Freefall Worship

    4pm – The Glorylanders

    5pm – January Hairston

    6pm – Brothers Mcclurg

    7pm – Replenished Band

    7:45pm –  Speaker Tim Joyce

    8:30pm – Sidewalk Prophets

    SUNDAY

    10am – Sunday Morning Worship Service: 

    Stacy Cope, speaker from Tower of Refuge Church

    About Us

    Sponsorships

    Location

    Attractions